بعد از فرار گلشیفته فراهانی به خارج از کشور و جنجال چند ساله اش گویی سریال کشف حجاب برخی بازیگران تمامی ندارد.
[برای مشاهده تصاویر در اندازه ی واقعی روی عکس کلیک کنید]
عکس چکامه چمن ماه
فریبا داوودی مهاجر
فریبا داوودی مهاجر کارشناس و مشاور دفتر مشارکت زنان اصلاحات، خبرنگار روزنامه های اصلاح طلب، مشاور رئیس جمهور در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری (دولت خاتمی), مشاور وزیر علوم و مشاور وزیر ارشاد اسلامی دوران اصلاحات) بوده است.
وی پس از فرار به خارج و پناه بردن به دامن آمریکایی ها طی مصاحبه ای با یکی از شبکه های لس آنجلسی وقتی مجری از او سوال پرسید که چرا شما فقط جلوی دوربین روسری سر می کنید؟ گفت: من بنا بر مصلحت و شرایط قبلا در ایران حجاب داشتم ولی اعتقادی به آن ندارم.
خبرنگار از او خواست تا روسری اش را بردارد داودی هم مقابل دوربین تلویزیون حجابش را برداشت. وی این عمل را اعتراض به وضع موجود ایران می داند و از زنان ایرانی هم می خواهد که تجربه او را تکرار کنند.
مسیح علی نژاد
معصومه علینژاد قمی، معروف به مسیح علینژاد در سال 1355 در بابل متولد شد. او روزنامهنگاری را از سال 1378 با روزنامه همبستگی آغاز کرد و بعد از آن با ایلنا همکاری کرد. از او در روزنامههای شرق، بهار، وقایع اتفاقیه، هممیهن و اعتماد ملی نیز نوشتههایی منتشر شده است.
علینژاد بههمراه عناصر افراطی و نفوذی مدعی اصلاحطلبی پس از فرار به آمریکا، معرکهگیر تجمعات 20-30 نفره ضد انقلاب در شهرهای واشنگتن، نیویورک و بوستون شد. در این تجمعات عناصری نظیر محسن سازگارا، فاطمه حقیقتجو، علی افشاری، علیاکبر موسوی خوئینی، محمد تهوری، احمد باطبی، مسیح علینژاد و… حضور پیدا میکنند و ضمن معرکهگیری تلاش میکنند تا خود را نزد طرف آمریکایی، فعال و به درد بخور! نشان دهند.
این طیف همچنین پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم و بهویژه در روزهای منتهی به 18 تیر، از سوی رسانههای بدنام غربی (صدای آمریکا، رادیو فردا، بیبیسی، گویانیوز، روز نت، رادیو زمانه و…) به عرصه فعالیت فراخوانده شدند تا به تحریک بیهزینه برای آشوبگری بپردازند. خبرنگار فراری نشریات زنجیرهای اصلاحطلب، اکنون در لندن اقامت دارد و با سایت جرس همکاری میکند.
به گزارش سماتک به نقل از عصر امروز، به نظر می رسد چنین افرادی که سال ها تحت قوانین اسلامی و شرایط مساوی حقوق بشر در ایران فعالیت می کردند هرگز به عنوان یک ایرانی مسلمان دغدغه اعتلای ایران و اسلام را در سر نمی پروراندند و بیشتر به فکر ارضای امیال های شخصی خود بوده اند و از موضع گیری آنان پس از خروج از کشور نیز چنین بر می آید که مخالفتشان با جمهوری اسلامی نه یک مخالفت اصولی و دارای مبانی منطقی بلکه بیشتر مخالفتی از جنس غریزه های جنسی است. مخالفتهایی که تماما در یک کلام خلاصه می شود: چرا جمهوری اسلامی نمی گذارد ما لخت باشیم و در خیابانهای تهران خود را نمایش بدهیم؟
شادی صدر
شادی صدر متولد 1353 وکیل و روزنامهنگار فمینیست ایرانی و فعال حقوق زنان به شمار می آید. او در حدود پانزده سالگی با ماهنامه سروش نوجوان وارد حوزهٔ روزنامهنگاری شد، سپس با ماهنامه همشهری همکاری کرد. در دانشگاه رشته حقوق را انتخاب کرد و دبیر سرویس حقوقی روزنامه زن شد.
صدر به عنوان یکی از مخالفان جمهوری اسلامی مدتی است به آمریکا مهاجرت کرده و به دلیل سخنان ضدایرانی خود به بهانه دفاع از حقوق زنان جوایز متعددی را از نهادهای وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی دریافت کرده است، در جدیدترین اقدام خود دست به تاسیس یک سازمان جدید زده است.
«شادی صدر» که پای ثابت سخنرانیهای ضداسلامی و ضدایرانی در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا است، پس از ناکامی در اجرای طرح «کمپین علیه حجاب» مدتی را سکوت کرده بود، با استفاده از یک بودجه هنگفت که منبع آن مشخص نیست، سازمانی را تحت عنوان عدالت برای ایران تاسیس کرده و به دنبال اجرای برنامههای ضدایرانی است.
فاطمه حقیقت جو
فاطمه حقیقتجو فعال سیاسی و نمایندهٔ اصلاحطلب دوره ششم مجلس شورای اسلامی در سال1347 در جنوب تهران به دنیا آمد. وی در جریان استعفای دستهجمعی نمایندگان مجلس پس از عدم موفقیت برای اجرای اصلاحات مورد نظر خود و دوستان اصلاح طلبش در مجلس، استعفایش توسط اعضای این مجلس در تاریخ 4 اسفند 1382 پذیرفته شد.
وی به بهانه ادامه تحصیلات از کشور خارج شد و ماهیت وابسته خود را به غرب و تفکرات سکولار آن در اجرای برنامه های برنامه های ضد ایرانی آمریکا و انگلیس نشان داد. فاطمه حقیقتجو که به همراه محسن کدیور و عطاءالله مهاجرانی مدیریت سایت ضدانقلاب جرس را برعهده دارند. او پس از فرار به خارج ابتدا چادر را کنار گذاشت و با توصیه دوستان آمریکایی هایش با کت و دامن در انظار عمومی ظاهر شد.
وی در مصاحبه ای با صدای آمریکا به تشریح نظرات سکولار خود درباره حجاب پرداخته و با بی ارتباط دانستن حجاب با عفت از همان مثال نخ نما شده که آدم باید دلش پاک باشد استفاده کرده و گفته است: این تصور غلطی است که برخی فکر می کنند اگر زنی حجاب نداشت از دایره پاکدامنی و عفت خارج شده است. من زنان بسیاری را می شناسم که حجاب ندارند اما عفیف هستند .
گلشیفته فراهانی
رهاورد (گلشیفته) فراهانی 19 تیر 1362 در تهران و در خانواده ای هنرمند متولد شد. پدرش بهزاد فراهانی بازیگر سینما و تئاتر کشور و مادرش فهیمه رحیم نیا فارغ التحصیل رشته هنرهای تجسمی است. وی بازی خود را بازی در فیلم درخت گلابی در سال 1376 آغاز کرد. از دیگر فیلم های معروف او می توان به بوتیک، اشک سرما، ماهی ها عاشق می شوند، به نام پدر، گیس بریده، میم مثل مادر، سنتوری، همیشه پای یک زن در میان است، دیوار و درباره الی اشاره کرد.
به گزارش سماتک گلشیفته فراهانی با خروجش از کشور حجابش را کنار گذاشت و سپس طی مصاحبه ای اعلام کرد که از حجاب متنفر است. فراهانی با بازی در فیلم های غیر اخلاقی هالیوود علاوه بر این که تمام راه های برگشت به ایران را به روی خودش بست باعث شد تا بسیاری از سینمادوستان کشور از وی به خوبی یاد نکنند.
فرناز قاضی زاده
فرناز قاضیزاده روزنامه نگار ایرانی و مجری شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی، متولد12 آذر 1353 در تهران است. قاضیزاده سالها در روزنامههای ایرانی فعالیت کرد. او از سال 1375 کارش را در هفتهنامه «خانه» آغاز کرد. بعد از آن در سال 1377 به روزنامه ایرانیان سپس به روزنامه زن رفت.
قاضیزاده همچنین سابقه فعالیت در روزنامه نشاط، جامعه روز، آفتاب امروز، هم میهن (به مدیر مسئولی غلامحسین کرباسچی) و «یاسنو» را دارد. قاضیزاده در سال 1379 حتی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز بهعنوان مجری در یک برنامه علمی به نام کاوش فعالیت میکرد. فرناز قاضیزاده در سال 1382، بههمراه خانوادهاش ایران را ترک کرده و به هلند و بعد از آن به انگلستان رفت.
در سال 2005 میلادی، قاضیزاده بههمراه مسعود بهنود، نوشابه امیری، هوشنگ اسدی و حسین باستانی روزنامه اینترنتی روزآنلاین را راهاندازی کردند. در فوریه 2005 بهعنوان تهیهکننده رادیو، به استخدام بیبیسیفارسی درآمد. در بیبیسی، قاضیزاده علاوهبر تهیه گزارش، بهعنوان مجری برنامههای رادیویی کار کرد تا اینکه در سال 2009 بهعنوان مجری تلویزیون فارسی بیبیسی کار خود را آغاز کرد.
مینا لاکانی:
مینا لاکانی متولد1351 تهران، بازیگر تئاتر و سینمای ایران بود که در سال 1373 برای بازی در فیلم دیدار، برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر شد. وی کار خود را با تئاتر آغاز کرد اما آغاز فعالیت سینمایی او حضور در فیلم «پرواز را به خاطر بسپار» صورت گرفت.
از دیگر کارهای سینمایی او می توان به جان سخت، دیدار، روز فرشته، زن شرقی و فیلم های تلویزیونی بگو که رویا نیست اشاره کرد. همچنین وی در سریال های تاوان، آخرین گناه، روزهای اعتراض و ترانهٔ مادری نیز حضور داشته است.
لاکانی چند روز پیش با شرکت در برنامه شباهنگ صدای آمریکا بدون حجاب حاضر شد و در مصاحبه با این شبکه خود را مبرا از حزب بازی خواند ولی مدعی شد به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است. لاکانی در این مصاحبه عدم حضورش در صدا وسیما را نه ضعف بازیگری و نامناسب بودن برای نقش، بلکه سیاسی خوانده است.
نقش شبکه GEM در کشف حجاب 2 بازیگر زن
صدف طاهریان و چکامه چمن ماه، بازیگرانی که این روزها نام شان را زیاد می شنویم. بازیگران نه چندان مطرحی که با خروج از کشور و انتشار تصویر بی حجاب خود نام شان را بر سر زبان ها انداختند.
هفته نامه تماشاگران امروز: صدف طاهریان و چکامه چمن ماه، بازیگرانی که این روزها نام شان را زیاد می شنویم. بازیگران نه چندان مطرحی که با خروج از کشور و انتشار تصویر بی حجاب خود نام شان را بر سر زبان ها انداختند.
در ابتدا طاهریان که با بازی در نقش های دو و سه هیچ وقت در سینمای ایران چندان مطرح و نام آشنا نبود، با انتشار ویدئویی در اینستاگرامش به مخاطبان بهت زده ای که در ابتدا فکر می کردند صفحه این بازیگر هک شده، درباره تصاویری که با پوشش غیرمتعارف از خود در صفحه شخصی اینستاگرامش منتشر کرده بود، تاکید کرد که صفحه اش هک نشده و برای همیشه از ایران خارج شده است.
این بازیگر بعدا در جایی گفته بود به زودی در یک گفتگو فساد موجود در سینمای ایران را علنی می کند! بازیگری که به گفته همکارانش هیچ تحصیلات آکادمیکی نداشته و برای ضبط هر پلان، رکورددار برداشت بوده و همه عوامل را خسته می کرده و معلوم نیست از طریق کدام تحصیلات یا مدرک از کدام آموزشگاه بازیگری پایش به عرصه سینمای ایران باز شده، می خواهد از فساد سینمای ایران بگوید.
این بازیگر زن سینمای ایران با بازی در فیلم «سلام بر عشق» پایش به سینما باز شد و بعد از آن در «پس کوچه های شمرون» و «عصر یخبندان» نیز نقش های کوتاهی داشت.
بعد از گذشت چند روز از این اتفاق، چکامه چمن ماه هم که در خارج از کشور به سر می برد و در یکی دو ماه اخیر عکس های تقریبا نامفهومی از خود در اینستاگرام منتشر می کرد، یکباره تصویری بدون حجاب و با پوشش نامتعارف از خود منتشر کرد تا داستان کشف حجاب بازیگران زن سینمای ایران به سریال تبدیل شود و همین سریالی شدن، ماجرای گمانه زنی ها را درباره علت دقیق این مسئله افزایش دهد.
بنا به خبری که سایت سینماژورنال در این باره منتشر کرده، این دو بازیگر بخشی از تیم تولید سریالی هستند که به سفارش شبکه ماهواره ای GEM تولید می شود و مدیران این شبکه در تازه ترین تصمیم خود قصد دارند شانس خود را برای جذب مخاطب داخلی با ساخت سریال ایرانی مورد ارزیابی قرار بدهند.
بر همین اساس رایزنی هایی با بعضی کارگردانان و بازیگران مطرح تلویزیون ایران انجام داده اند و پیشنهاداتی برای حضور آنها در سریال های ساخت این شبکه مطرح شده اما اغلب چهره های سرشناس به این پیشنهادات پاسخ منفی داده اند؛ به همین دلیل مدیران این شبکه به سراغ بازیگران درجه دو و سه رفته اند که گویا در این امر موفق هم بوده اند و صدف طاهریان و چکامه چمن ماه از جمله بازیگران جذب شده برای سریال سازی در این شبکه هستند. طبق این گمانه زنی ها چند بازیگر دیگر هم به زودی به آنها می پیوندند.
بر اساس آخرین شنیده ها فیلمبرداری این سریال در مالزی انجام می شود و کارگردانی آن هم بر عهده محمد راوندی است؛ کارگردانی که پیش از این چند تله فیلم را در ایران ساخته. بهروز وثوقی هم از جمله بازیگرانی است که گفته می شود حضورش در این سریال قطعی شده است.
نظر دو کارشناس
بازیگران مطرحی نبوده اند و غلط کرده اند!
تلاش شبکه تلویزیونی GEM برای جذب مخاطب در ایران این روزها ابعاد گسترده تری به خود گرفته. گفته می شود مدیران این شبکه به دنبال این هستند که انحصار سریال سازی تلویزیونی را از دست صداوسیما خارج کنند.
ایرج محمدی یکی از تهیه کننده های سرشناس سریال های تلویزیونی در گفتگویی خوشبینانه به ماجرا نگاه می کند و می گوید این شبکه شانسی برای موفقیت ندارد.
درباره این دو بازیگر خانم که به تازگی از ایران خارج شده اند و عکس های بدون حجاب خود را منتشر کرده اند، چیزی شنیده اید؟
- غلط کرده اند!
آخرین خبر منتشر شده امروز این است که اینها برای بازی در یک سریال در شبکه تلویزیونی جم دعوت شده اند. شما به عنوان یک تهیه کننده تلویزیونی نگران این نیستید که این شبکه ماهواره ای انحصار سریال سازی را از دست شبکه های داخلی دربیاورد؟
- اصلا امکان ندارد. آنها هیچ وقت نمی توانند حرفه ای کار کنند و سریال خوب بسازند؛ به همین دلیل هم بازیگران حرفه ای ما هیچ وقت دعوت آنها را قبول نمی کنند چون می دانند که نتیجه کار خوب نخواهد شد و مردم کار را نمی پسندند. اصلا کلاس و ورژن سریال سازی ما با آنها متفاوت است و اینطور که می گویند نیست که سریال های ما مخاطب نداشته باشد. سریال هایی که مناسبتی ساخته می شوند مثلا برای ماه رمضان یا عید نوروز یا سریال های دنباله دار مثلا بالای پنجاه قسمت یا بیشتر مخاطب خاص خودشان را دارند و اینطور نیست که دیده نشوند.
به تازگی به نظر می رسد صداوسیما هم بودجه خوبی برای سریال سازی اختصاص نمی دهد چون سریال های ما هم خیلی کیفیت گذشته را ندارند.
- نه، اینطور نیست؛ شاید یکی دو هنرپیشه یا تهیه کننده آمده باشند و در یک رسانه حرفی درباره اینکه صداوسیما پول نمی دهد زده باشند ولی الان مدتی است که طلب های خیلی ها وصول شده و همانطور که می بینید سریال های خوبی هم در دست تولید است.
خیلی از بازیگران از قضیه مافیا در انتخاب بازیگر در سینما و تلویزیون ایران شاکی هستند و شاید یک یاز دلایلی که این دو بازیگر رفتند هم همین باشد.
- اصلا اینطور نیست! اولا که اینها اصلا بازیگران مطرحی نبودند چون اگر مطرح بودند با چنین کاری سعی نمی کردند شهرت کسب کنند؛ و دوم اینکه مگر می شود به همین راحتی و با پول، نقش خرید یا اصلا مگر یک نفر چند بار می تواند پول بدهد نقش بخرد؟ در نهایت این هنر یک نفر است که در ذهن مردم می ماند. اگر هم کسی با پول وارد شود و استعداد نداشته باشد جلوه نمی کند و در ذهن مردم نمی ماند.
ما الان نمی توانیم برای سریال هایمان از بازیگران غیرحرفه ای استفاده کنیم و این اجازه به ما داده نمی شود. فکر نمی کنم تهیه کننده ای هم حاضر باشد چنین ریسکی کند و از بازیگر ناوارد استفاده کند چون کار خودش لطمه می بیند. ما الان بازیگری داریم که باید التماسش کنیم تا یک نقش را بپذیرد، برای اینکه برایش مهم است که چه نقشی بازی کند ولی وقتی کسی برایش مهم نیست و مراقبت نمی کند و یک مدت روی بورس است و هر نقشی که دستش برسد بازی می کند، مردم او را پس می زنند. بازیگرانی که ی مدت روی بورس بوده و حالا از فضا دور مانده اند ممکن است این حرف ها را بزنند که اصلا درست نیست.
شاید در سینما این قضیه درست باشد.
- من در مورد سینما حرف نمی زنم ولی در همان سینما هم یک نفر چند بار می تواند نقش بخرد؟ وقتی هنرش را نداشته باشد، کار ضربه می خورد و مخاطب آن را نمی پسندد.
تلویزیون روح تازه می خواهد، آدم جدید، فکر جدید
داریوش باباییان کارگردان، تهیه کننده و بازیگر سینمای ایران که به تازگی فیلم «مردن به وقت شهریور» را در مقام مجری طرح روی پرده داشت، برخلاف ایرج محمدی، حاضر نیست از سیاست های صداوسیما در تعامل با سریال سازان داخلی دفاع کند. او در گفتگویی از ضرورت ایجاد نگاهی تازه در تلویزیون حرف می زند.
دو نفر از خانم های بازیگر به خارج از کشور رفته اند و تصمیم دارند در یک سریال در شبکه جم بازی کنند؛ نظر شما در این مورد چیست؟
- نظر من این است که صداوسیما و تلویزیون ما باید آنقدر قوی باشند و آنقدر قوی کار کنند که اصلا شبکه هایی مثل جم در داخل ایران هیچ مخاطبی نداشته باشند؛ از طرفی هم وقتی الان بازیگرهای ما و عوامل می گویند که کار کرده اند و دستمزدشان را طلبکار هستند و خیلی ها هم هستند که الان کاری برایشان پیدا نمی شود، خب شاید از صد نفر دو نفر هم پیدا بشوند که فکر کنند با رفتن به آنجا می توانند به درآمد برسند که البته این اصلا درست نیست.
الان صداوسیما و سینمای ما به یک فکر نو نیاز دارند. یک اتاق فکری که آن 10 نفری که در همه دوره ها و همیشه هستند و تصمیم گیری می کنند، نباشند بلکه آدم های جدید با فکر جدید بیایند و در تلویزیون روح تازه ای دمیده شود تا بازخورد شبکه های ماهواره ای کم شود.
شما خودتان تیزرهای مردن به وقت شهریور را در جم پخش کردید.
- ما نبودیم! تیزرهای ما سه چهار روز پخش شد که آن را هم کمپانی پخش کننده که در آلمان امتیاز اکران فیلم را خریده بود، این کار را کردند و بعد از اینکه به ما در داخل اعتراض کردند ما از آنها خواستیم که دیگر از این شبکه تیزر فیلم ما پخش نشود.
خیلی ها می گویند که قیمت پخش تیزر در این شبکه ها پایین تر است.
- همینطور است ولی حتی اگر مجانی هم باشد و بازخورد خوبی هم داشته باشد، اما اگر تلویزیون شرایطش را فراهم کند، مثلا بیاید بگوید رایت فیلم شما برای من و من صد تیزر مجانی برای شما پخش می کنم، این هم برای دیده شدن فیلم خوب است هم برای خود تلویزیون اما این کار انجام نمی شود.
تبلیغ در این شبکه بازخورد مثبتی دارد و می گویند فیلم هایی که در این شبکه ها تبلیغ می شوند در اکران موفق تر هستند.
- دو فیلم که در این شبکه تبلیغ کرده اند، یکی فقط چهل پنجاه میلیون تومان فروش داشته و دیگری فروش خیلی بیشتری در سراسر کشور داشته؛ این خیلی به این شبکه ربط ندارد و خود فیلم اگر خوب باشد فرقی نمی کند کجا تبلیغ می شود. مردم باهوش تر از این حرف ها هستند و به خود فیلم بیشتر توجه می کنند تا این مسائل حاشیه ای.
و الان اگر سریالی با حضور بازیگران ایرانی ساخته شود دیگر همان فیلم هایی که خارج از ایران اکران می شدند هم نمی توانند در جم تبلیغ کنند.
- قبل از این هم کسی برای این قضیه مجوزی نداشت و اگر هم فیلمی در این شبکه تبلیغ می شد کار کمپانی پخش کننده بود. من نمی توانم به کمپانی که فیلم را از من می خرد بگویم فیلم را از من خریدی ولی اجازه نداری آن را تبلیغ کنی.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 26,نوامبر,2024